لوگو 1لوگو 1لوگو 1لوگو 1
  • اخبار و مطالب
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • صفحه نخست
  • منو
  • گالری
✕
  • خانه
  • اخبار و مطالب
  • تاریخچه استیک 
تاریخچه پاستا

تاریخچه استیک

استیک ( Steak)، به قسمتی از گوشت راسته گاوگفته می‌شود که دارای رگه‌هایی از چربی است. این گوشت را یا بر روی آتش کباب می‌کنند یا در روغن سرخ می‌نمایند. استیک را معمولاً در کنار سيب زميني و انواع سبزیجات پخته‌شده و سالاد سزار صرف می‌کنند. این غذا از لحاظ طعم شبیه كباب برگ و كباب چنجه می‌باشد و در کشورهای مختلف نيم كره شمالي  به سبک‌های متفاوت و متنوع پخته می‌شود.

تی بن استیک T-bone steak‎ شامل برشی از گوشت گاو/گوساله هستند که یک استخوان T شکل را شامل می‌شود و در یک طرف این استخوان، گوشت «راسته» و در سمت دیگرش، گوشت «فیله» قرار دارد.

در تی بن استیک ، این برش، از قسمت جلویی گوشت کمر گوساله تهیه می‌شود و به همین دلیل بیشتر شامل «راسته» است تا «فیله».

اگر بخش فیلهٔ اطراف این استخوان T شکل را جدا کرده و بطور مجزا بفروشند، به آن فیلهٔ مینیون نیز می‌گویند.

معرفی انواع استیک گوساله

استیک گوساله ( گاو) که معمولاً به عنوان استیک شناخته می‌شود یکی از غذاهای لذیذ و محبوب در سراسر جهان محسوب می‌شود. به طور دقیق نمی‌توانیم بگویم که چند نوع استیک داریم. با دورچینهای مختلفی مانند سیب زمینی سرخ شده تا تنوری، پوره سیب زمینی،مارچوبه، گوجه فرنگی، قارچ، نخود فرنگی، پیاز سرو می‌شود.

سس‌های مختلفی متناسب با ذائقه های مختلف در سراسر دنیا وجود دارد که معروف ترین آنها با نام سس استیک قارچ شناخته می‌شود.

مدت زمان پخت آن براساس ترجیحات شخصی است. مدت زمان پخت کوتاه‌تر آب بشتری را حفظ می‌کند، در حالی که مدت زمان پخت طولانی‌تر باعث خشک‌تر و سفت‌تر شدن گوشت می‌شود.

استیک به چند روش مختلف پخته می‌شود در زیر به چند مورد آن اشاره می‌کنیم:

1– نیمه پخته ( blue rare ): خیلی سریع پخته می‌شود، بیرون سرخ شده است و داخل استیک به رنگ قرمز می‌باشد.

2– آب دار(Rare): دمای بخش مرکزی گوشت 52 درجه سانتی گراد، بیرون خاکستری مایل به قهوه ای و داخل کاملاً قرمز رنگ می‌باشد.

3– آب دار متوسط (Rare-Medium):  دمای بخش مرکزی گوشت 55 درجه سانتی گراد، قسمت داخل آن رنگ قرمز مایل به صورتی دارد .

4– متوسط (Medium): دمای بخش مرکزی گوشت 63 درجه سانتی گراد، مرکز استیک کاملاً صورتی و بیرون آن خاکستری مایل به قهوه ای است.

5– متوسط – مغز پخت (Medium well done): دمای بخش مرکزی گوشت 68 درجه سانتی گراد، گوشت به رنگ صورتی ملایم اطراف مرکز است.

6– کاملاً مغز پخت (well done):  دما 73 درجه سانتی گراد و بالاتر از دمای بخش مرکزی، بخش مرکزی گوشت در مرکز خاکستری مایل به قهوه ای و کمی زغالی است

Share
2

مطالب مشابه

دسامبر 30, 2022

تاریخچه پاستا


مطالعه بیشتر
دسامبر 30, 2022

تاریخچه حمص


مطالعه بیشتر
دسامبر 30, 2022

تاريخچه دلمه


مطالعه بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رستوران سیمرغ

تماس با ما


تهران-خيابان میرزای شیرازی- نرسیده به بهشتی- نبش کوچه دلاویز پلاک 248

02188707742
02188708841

icon--color-white

لوکیشن

تهیه و گرد آوری، کجا بریم چی بخوریم